Boudewijn Seapark.be

Cashback & Shopping Points

 • 2% + 1 per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online Shopping

Contact

 • Contact
  Tél. : +32 2 894 88 80
 • Belangrijk!
  Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !
 • Loyaltypartner-ID
  589000155

Bepalingen en voorwaarden

Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Beschrijving

Boudewijn Seapark - Beleef een dolfijne dag! Spetterende dolfijnenshow! Zeeleeuwen van dichtbij! Attracties voor het hele gezin! Bobo’s AquaSplash!

Koop je Boudewijn Seapark tickets online met voordeel. Beleef een dolfijne familiedag in Boudewijn Seapark Brugge! Geniet van de magische dolfijnenshow “Dolphin Bay Adventure”! De dolfijnen brengen adembenemende sprongen in een prachtig decor. De zeeleeuwen brengen dit jaar een volledig nieuwe show. ‘Superheld’ Robby de Zeeleeuw neemt het op tegen enkele boeven! Ontdek ook de prachtige zeehondenlagune, midden in een groen park. 

Boudewijn Seapark biedt niet alleen shows, maar heeft ook 20 attracties buiten en 12 overdekte attracties in Bobo’s Indoor. Deze zomer opent de nieuwe attractie Bobo’s AquaSplash, een superleuk waterpark van maar liefst 1.100 m². Plezier gegarandeerd voor de hele familie!

Voordelen online tickets bestellen: korting, geen wachtrij aan de kassa. Na een geldige online betaling ontvangt u onmiddellijk uw ticket via e-mail. Print deze uit, dit is uw geldig entreebewijs!

Boudewijn Seapark - Alphonse de Baeckestraat 12 - 8200 Sint-Michiels – Brugge

 

* De ledenvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.