Hotels.com

Cashback & Shopping Points

 • 5% + 1 Standard per 100 EUR Aankoop
 • 2% + 1,5 Hotels.comRewards per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online Shopping

Contact

 • Contact
  Tél. : +32 2 894 88 80
 • Belangrijk!
  Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !
 • Loyaltypartner-ID
  589000151

Bepalingen en voorwaarden


Boekingen met tegoedboncodes kunnen niet in aanmerking worden genomen. Er worden geen voordelen gegeven op Pakket Deals.

Hou er rekening mee dat bij deze Online Partner een melding over een niet geregistreerde aankoop uitsluitend binnen 14 dagen na de besteldatum mogelijk is.

Let op: bij deze loyaltypartner ontvangt u geen ledenvoordeel op groepsboekingen.

Let op: bij deze handelaar worden de transacties pas bevestigd na afloop van uw verblijf. In sommige gevallen kan de bevestiging van uw boeking, en het uitkeren van de hieruit resulterende ledenvoordelen, tot 365 dagen na boekingsdatum duren. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Beschrijving

Hotels.com is een toonaangevende leverancier van wereldwijde hotelaccommodatie en biedt reserverings diensten aan via een eigen netwerk van lokale websites en callcenters.

Hotels.com biedt reizigers een van de ruimste keuzes aan hotels aan op het net, met inbegrip van zowel onafhankelijke hotels en grote ketens als self-catering in meer dan 100.000 woningen over de hele wereld. Het bedrijf biedt een one-stop shopping oplossing voor hotel prijs, voorzieningen en beschikbaarheid en is ook gespecialiseerd in het aanbieden van accommodatie tijdens uitverkochte periodes.

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Hotels.com?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.