Cashback & Shopping Points

 • 1% + 1 per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online Shopping

Contact

 • Contact
  Tél. : +32 2 894 88 80
 • Belangrijk!
  Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !
 • Loyaltypartner-ID
  589000121

Bepalingen en voorwaarden


Houd er rekening mee dat Nederlandse boeken en huishoudelijke apparatuur, witgoed, bruingoed, computer- & gamehardware, electronica en mobiele telefonie zijn uitgezonderd van de voordelen.

Let op: bij deze Loyalty Partner worden geen ledenvoordelen op de aankoop van giftcards/tegoedbonnen gegeven op bij aankopen bij Bol.com die door externe verkopers aangeboden worden.

Bij deze Loyalty Partner is het niet mogelijk om achteraf de ledenvoordelen te boeken op niet geregistreerde aankopen.

Controleer uw systeemconfiguratie vóór iedere aankoop.

Beschrijving

Winkelen bij de beste winkel van Nederland en België? Klanten van bol.com weten inmiddels hoe eenvoudig dat gaat. Met het grootste gemak kiezen zij uit het eindeloze assortiment met onder meer dvd’s, muziek, games, speelgoed en baby artikelen. Daarbij krijgen zij een hoog servicelevel én een concurrerende prijs op de koop toe. Niet voor niets beloven we al die klanten: bomvol winkels, bomvol voordeel.

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.