Viking Direct

Cashback & Shopping Points

 • 3% + 1 per 100 EUR Aankoop
 • Accepteert Online Shopping

Contact

 • Contact
  Tél. : +32 2 894 88 80
 • Belangrijk!
  Zorg er voordat u gaat winkelen voor, dat uw browser de correcte cookie-instellingen heeft. Alle overige informatie over het onderwerp onlineshoppen vindt u in onze FAQ !
 • Loyaltypartner-ID
  589000016

Bepalingen en voorwaarden


Opgelet! De voordelen zijn niet van toepassing op gepersonaliseerde drukwerken, Apple producten, cadeaubonnen en speciale bestelling met behulp van externe kortingscodes. Bij deze Loyalty Partner wordt jouw voordeel gebaseerd op de netto waarde (excl. BTW) van jouw aankoop, aangezien dat de standaard is voor deze Loyalty Partner.

Beschrijving

Kies de tijdsbesparend methode en bestel bij Viking Direct door het snel bestellen met behulp van de catalogus-nummer of browse doorheen de enorme keuze aan beschikbare producten.

Ontwerp uw kantoor naar uw individuele behoeften, dankzij het enorme aanbod van producten voor een maximale efficiëntie. U zult versteld staan van de productkwaliteit en van de promotionele artikelen service. Van inkt en toners tot meubels en kantooruitrusting met
design advies. 

Zelfs aan de hoogste eisen zal worden voldaan: speciale stiften, office organisatie-systemen, papier en papierwaren, presentatie materialen, desktop organisers en accessoires, ergonomische producten, blocnotes en formulieren, agenda en planner systemen, pennen en vulpennen, perforators , nietmachines, benodigdheden voor tekenen en schilderen, tassen en koffers, keuken-en huishoudelijke artikelen, schalen, vouw-machines, gereedschappen, brandbeveiliging, ladders en nog veel meer.

Kun je jouw aankoop niet vinden bij Viking Direct?

* De shopvoordelen zijn afhankelijk van de gekochte producten en de Loyalty Partner. Alle informatie hierover op deze website is daarom zonder garantie.