23.11.2018

Savršeno osiguranje za Vaš dom - ASA Dom

Sigurno najvažnije mjesto na svijetu za sve nas je naš dom. Pored toga što je vjerovatno naša najvrijednija imovina, ono što mu daje posebnu vrijednost su osjećaji i uspomene koje nas vežu za naša 4 zida. Gdje god da idemo njemu se vraćamo, naša porodica je tu, tu se odmaramo, jedemo, spavamo... Međutim, koliko god se trudili zaštiti ga, njegova sigurnost ne zavisi samo o nama. Zbog toga, ASA Osiguranje je prema potrebama tržišta u Bosni i Hercegovini kreiralo najbolje pakete osiguranja imovine sa uključenim rizicima koje su nam naši sugrađani naveli kao najoptimalnije. Odabirom jednog od paketa osiguranja: ASA DOM, ASA DOM PLUS, ASA DOM PREMIUM, pomoći ćemo Vam da zaštite svoju imovinu od neželjenih finansijskih gubitaka.

Posebna pogodnost je da, u periodu do 31.12.2018. godine, ASA Osiguranje poklanja 25 KM za svaku zaključenu policu po gore navedenim paketima.

* Ovisno o proizvodima koje koristi partnerska firma, konkretno, isplaćene provizije mogu varirati. Stoga su navodi na ovoj web stranici bez garancije.